keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Liimailua

Sain kellon valmiiksi. Tulostin netistä siihen ensin kuvat, jotka liimasin kellotauluun, ruskean taustan tietysti ensin ja sitten kaktukset siihen päälle.

Korostin vielä valkoisella niitä kohtia, jotka mielestäni sitä tarvitsivat ja tein kaktuksille muutamia piikkejäkin. Tulostin vielä numeroita ja päätin etten leikkaa niitä tarkasti irti paperista, vaikka niin voisikin tehdä. Näin ne erottuvat paremmin ja tulos on aika rouhea.



Tärkeintä ikinä oli pyyhkiä kellon lasi kunnolla. Olisi maailman ärsyttävintä, jos sinne alle jäisi pölyä tai likaa tai lasi olisi rähmäinen sisäpuolelta.



























Mitähän sitten tekisi? Yhdet vanhat tuolit ainakin on kunnostamatta, mutta sitä varten pitäisi olla lämmin ulkona, ettei tule ankeat fiilikset.

4 kommenttia:

  1. Tosi magee kello! Mitä maalia käytit, tarkotan tietysti tota petroolia?

    VastaaPoista
  2. Se oli jotain sprayta... Ostelen yleensä niitä jostain Motonetistä tai Biltemasta. Autoon tarkoitettua maalia taisi olla. Siinä on alla myös ruskeaa, joka oli kylläkin erehdys, mutta ehkä se tuo siihen syvyyttä sittenkin. Sitten sitä on vielä hiottu päältä. Hioin ensin liikaa ja suihkutin väriä sitten vielä lisää ja hioin taas. Sen takia siinä on vaalemapia ja tummempia kohtia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on todella hyvännäkönen! Minusta saat vakkarilukijan! :)

      Poista
  3. Hieno kello ja etenkin ihana vihervä sinisävy kehyksessä! Olen niin heikkona turkooseihin ja vedenvihreisiin. :)

    VastaaPoista