lauantai 27. kesäkuuta 2015

Juhannusprojekti

Juhannuksen projekti alkoi jo toukokuussa minun osalta. Kyseessä oli todella hauska ja vauhdikas musiikkinäytelmä joka me yhdessä toteutettiin mukavalla porukalla. Varsinainen esityspaikka oli helluntaikonferenssissa isossa teltassa, mutta esitys oli ensin nähtävissä myös meillä Korsossa. (Iso teltta on oikeammin kaksi isoa telttaa yhdistettyinä.) Minun tehtävänä oli maalata lavasteet, jotka Siiseli oli suunnitellut ja rakentanut kavereiden avustuksella. Vaikeinta rakentamisessa oli varmaan se, että se piti saada purettua ja kasattua uudestaan pienessä ajassa, koska isossa teltassa olisi lauantaina paljon muutakin ohjelmaa.




Lavasteita tuli maalailtua kolme kokonaista päivää, vaikka isä oli auttamassa ja pitämässä seuraa. Onneksi oli, olisi yksin ollutkin aika kurjaa.



Välillä väsytti ja pelkäsin, etten ehdi saada koko laitosta edes ajoissa valmiiksi.


Innostuneena näytelmästä, tein siihen myös kruunun prinsessaa varten. Tein sen virkkaamalla, maalasin spraylla ja lisäsin tosi aitoja ja arvokkaita timantteja ja jalokiviä ja helmiä pikaliimalla.




Lisäksi tarvittiin löyhytin prinsessan palvelijalle ja kantotuoli, joka kuvanottohetkellä on vielä vasta prototyyppivaiheessa.


 











Tänäkin vuonna konffassa lähinnä satoi ja satoi, mutta lauantaina, kun oli esityspäivä, paistoi kivasti aurinko.

Sain olla mukana tuhrimassa rosvojen naamaa, pukemassa, meikkaamassa ja kampaamassa prinsessaa ja prinsessan palvelijaa ja autella kulisseissa. Meillä oli todella hyvät ja lahjakkaat näyttelijät, Reipas projektin vetäjä, tasokkaat lauluryhmä ja soittajat ja kaikki oli vimpan päälle. Oli mukava olla mukana tekemässä, koska jokainen panosti omaan juttuunsa ja oli täysillä mukana. Mahtavaa, Korson helluntaiseurakunta! Jälkeenpäin olen kuullut esityksestä pelkkää positiivista palautetta.

Hiukan harmillisesti en ehtinyt enää Keuruulla ottamaan yhtään kuvaa lavasteista tai näyttelijöistä tai mistään, oli niin paljon kaikkea tekemistä. Kaiken kaikkiaan juttu jätti ainakin minulle mukavan yhteenkuuluvuuden tunteen, kun yhdessä saatiin hyvien tyyppien kanssa tehdä ja onnistuttiin.

Lopuksi vielä sarjis jota piirrän meidän seurakunnan lehteen.


2 kommenttia: