tiistai 13. elokuuta 2013

Kakkua ja tähdenlentoja

Viikonloppuna juhlittiin Karhuntassun syntymäpäiviä. Kakku matki pöytävuorta ja sen päällä oli marsipaanikaktuksia. Omenankukka sai jo idean omasta kakustaan, sen pitäisi kuulemma olla tulivuori, josta valuu hehkuvaa laavaa. Aavistan, että voi olla hiukan vaikea.




Eilen Siiseli paistoi meille hyvät pihvit ja sen jälkeen me maattiin ulkona peiton alla katsomassa tähdenlentoja. Tähdenlennot oli kivoja, mutta pihvi oli mun suosikki.


3 kommenttia:

  1. Tulivuorikakku syntyisi ehkä matalasta tavallisesta kakkupohjasta, jonka päälle kokoat lisää kerroksia rengasvuokaan tehdystä kakkupohjasta. Sit sulla on jo se kraatteri, enää tarvitsee keksiä, mitä punaista tai oranssia valuttaisi päälle laavaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin, että kakun muoto, noin karkeasti ajatellen jäisi Siiselin ongelmaksi. Sitä voisi sitten vielä lisämuotoilla, ettei siitä tulisi pelkkä kartio, vaan vähän semmoinen poimuinen. Mietin, että voisi tulla kiva, jos sen päällystäisi mustalla marsipaanilla ja laavaksi käyttäisi värjättyä valkosuklaata.

      Semmosen kun tekee, niin siitä saattaa tulla myös erittäin karsean näköinen, joten ehkä pitää kokeilla tehdä pienempi koekakku ensin.

      Poista